Locația noastră

Vezi toate locațiile noastre

Adresa de email

magazin4@drwheel.ro

Număr de telefon

0758 848 080

Anvelope

Acasa » Anvelope

Anvelopele autoturismului sunt considerate adesea ca fiind piese mai putin importante ale vehiculului. Aceasta apreciere este insa departe de adevar. Anvelopele sunt singurele zone de contact pe care vehiculul il are cu suprafata carosabila.
Gasiti cele mai bune anvelope, simplu si usor, folosind dimensiunile anvelopei

"*" indicates required fields

Step 1 of 2

Anvelopele – o componenta cruciala, de mare calitate si inalta tehnicitate a sasiului, special destinata pentru a deservi autoturismele moderne care circula cu viteze mari. Anvelopele nu numai ca trebuie sa se potriveasca la diverse sisteme de suspensie si sa raspunda precis la comenzile directiei, ci trebuie in acelasi timp sa fie silentioase si durabile.

Mai presus de toate, pentru ca vehiculul sa ruleze in siguranta, anvelopele trebuie sa faca fata fortelor extreme exercitate asupra acestuia – la franare, accelerare sau in viraje. Aceasta este cu atat mai important atunci cand drumul este ud si alunecos sau acoperit cu zapada si gheata.

Asadar, fiind mereu preocupati de siguranta dumneavoastra, va oferim cateva marci comercializate pentru o echipare perfecta a vehiculului dumneavoastra. Ne asiguram ca veti ajunge la destinatie in siguranta.