Locația noastră

Vezi toate locațiile noastre

Adresa de email

magazin4@drwheel.ro

Număr de telefon

0758 848 080

Despre noi Noi

Acasa > Despre noi

10+

De ani
de experiență

Dr. Wheel

Solutia ta este la noi

Dedicat partenerilor sai, compania SC VLADADEL SRL, isi propune sa multumeasca fiecare client prin experienta tehnica a angajatilor, dar si prin profesionalismul dovedit de managerii sai.

Compania a fost infiintat in 2006, avand obiectiv de activitate REPARATIA SI INTRETINEREA AUTOVEHICULELOR, si de atunci pana astazi urmareste continuu satisfactia cerintelor clientilor.

Dispunem de un stoc de produse achizitionate de la cei mai mari furnizori din Romania si Europa iar cel mai mare atuu al nostru este ca, majoritatea produselor de vulcanizare anvelope jante aliaj, otel sunt pe stoc si vi le putem monta in cel mai scurt timp posibil.

Echipa noastră

Executiv

  • Crăciun Florin

    Director Executiv
  • Crăciun Adela

    Director Economic
  • Bota Nuțu

    Director General

Misiunea Firmei

Societatea comerciala VLADADEL S.R.L. este o firma cu servicii in domeniul de activitate al “Intretinerii si repararea autovehiculelor”, find o companie angajata in satisfacerea nevoilor curente si viitoare ale clientilor ei interni prin servicii de inalta calitate.

Intreaga activitate a firmei este subordonata scopului major al raspunderii cat mai prompte si deplin la cerintele pietii specifice si asigurarii unor castiguri corecte si echitabile ale angajatilor sai si prin desfasurarea unei activitati cat mai profitabile si dezvoltarea unei organigrame eficiente orientate spre reducerea continua a costurilor.

Firma incearca sa fructifice oportunitatile care se ivesc pentru satisfacerea in cea mai mare masura a clientilor ei.

Managementul firmei isi face o datorie primordiala din mentinerea si motivarea corespunzatoare a salariatilor talentati, competitivi, prin acordarea de salarii si stimulente si prin consolidarea unui climat de munca cat mai bun. In acelasi timp managementul firmei stabileste si mentine standarde ridicate si militeaza pentru asigurarea transparentei depline in activitatea pe care o desfasoara.

Consideram ca principalele avantaje competitive ale firmei sunt calitatea serviciilor oferite a produselor, calificarea personalului si preturile oferite.
Avand in vedere ca obiectivele strategice trebuiesc corelate cu modalitatile de realizare a lor, managementul societatii a identificat urmatoarele obiective strategice: